четвртак, 3. децембар 2015.

Kada posetiti plastičnog hirurga?!


Kada posetiti plastičnog hirurga?!

Mnoge žene kada primete prve bore uhvati panika te započinju sa upotrebom raznoraznih krema kako bi ih sakrile.
Drage moje, morate shvatiti da su bore znak Vaših godina i da je normalno da ih imate. Naravno, normalno je i da želite da ih se rešite po mogućstvu u što kraćem periodu.
Od svog kozmetičara ćete verovatno dobiti neke savete i preporuke, na internetu ćete pronaći gomilu preporučenih, gotovih preparata ili pak da ih same naprevite na prirodnoj bazi ili od nekih supstanci koje su dostupne po apotekama. I to će rešavati problem do određene starosne dobi. A onda u jednom trenutku ćete svakako uvideti da to nema više efekta jer prosto kvalitet kože i godine koje utiču na opuštanje kože, jednostavno vode glavnu reč.
Zatezanje lica u nekoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju je zaista rešenje, Uz taj zahvat vaše lice će svakako dobiti novi obris, novu dimenziju i pomoću njega ćete izgledati ne samo osveženo i lepše već ćete vratiti vreme unazad za bar 5-10 godina. Uporedo još ako uradite zatezanje kapaka efekat će biti apsolutan.



Tu se sad postavlja jedno pitanje-kada posetiti plastičnog hirurga?
Ovakve operacije se ne preporučuju pre 40-45 godine osim ako vaša koža usled genetske naslednosti ili nekoh drugih razloga nije drastičn opuštena.
Postoji još čitav niz hirurških zahvata koji vam može ponuditi plastična hirurgija a koji mogu dati izuzetne efekte vašem licu i telu, lično sam protivnik ako se oni obavljaju ekstremno, ali doterati sebe mi je sasvim prihvatljivo.
Zašto vam sve ovo govorim? Zato što jednostavno, žena mora da vodi računa o sebi. Nije uopšte bitna dopadljivost suprotnom polu, već da li se dopadate sebi,
Unutrešnji mir je ono što vas čini lepom ali ono što vas čini mlađom ipak je u drugugim stvarima. Naravno, morate biti mladi u srcu i duhom, a to znači biti srećan! Biti srećan i jeste smisao našeg življenja.



O ovim temama naravno mogle bismo satima pričati, jer žena je žana te sve što se tiče vizuelizacije, doteravanja, sređivanja i svih onih sitnica koje će nas učiniti lepšima, prosto kao da je u našem genetskom kodu.
Za danas od mene- dosta!Ipak neke “cake” i savete treba sačuvati i za sebe ili bar za neki drugi blog.
Do tada uživajte, sređujte se, mackajte se i živite punim plućima!