петак, 5. јун 2015.

Gde prenoćiti u Beogradu?



Ako se desi da se kojim slučajem nadjete u Beogradu, a da pri tom nemate rodjake ili prijatelje kod kojih bi prespavali logično je da ćete morati rešavati pitanje smeštaja.
Kako je klupa u parku prilično tvrda za udoban smeštaj- malo šale, ne zamerite, logično je da ćete morati odabrati neki pansion, hostel ili hotel koji će vam pružiti topao krevet i miran san.
Problem naše prestonice, ma kako vam to nelogično zvučalo, uvek je bio mali broj hotela. Vođeni potražnjom, mali preduzetnici su se poslednjih decenija jako fino organizovali te danas imamo velik broj hostela koji je u stanju da primi mnogobrojne goste koji hrle u Beograd, koji već duže vreme drži status grada u kome je bogat noćni život, lude žurke po splavovima, a provod po mnogobrojnim klubovima za pamćenje.



Sigurno ste i sami primetili reklame tipa apartmani Beograd, smestaj beograd, itd ali verujte kada vam treba nije baš uvek lako naći ono što želite.
Kako god, iz kojih god razloga dolazili, bilo zbog zabave, posla ili drugih razloga, smeštaj vam je potreban, te u skladu sa tim ne bi bilo loše pred polazak da rezervišete gde ćete prespavati.
Čak i da ne planirate višednevna ostajanja, može se desiti peh pa vam se pokvare kola, izgubite poslednji autobus i slično, trebali bi da se raspitate gde eventualno možete provesti noć osim one klupe sa početka priče.
Ono što vam može biti značajno je lokacija, korektnost prostora i naravno cena.
Kod lokacija, moram napomenuti da što se smeštaja u Beogradu tiče, ima ga u svim delovima grada, drugo je pitanje gde je jeftin smeštaj u Beogradu a da je pri tome čisto, korektno i bez ikakvih sumnji u pogledu prenoćišta.
Kad kažem sumnji, ne radi se o tome da ćete biti fizički ugroženi ali se radi o tome da svako voli svoju privatnost te ovo sve govorim kako biste izbegli one oglase koji nude jeftin smeštaj ali kolektivan i za radnički smeštaj.



Najlakše bi bilo kad bi imali neku preporuku ali kako ste bez nje, pri potražnji jeftinog smeštaja, obavezno gledajte samo one ponude koje su sa slikom u oglašivačima. To vam je najsigurniji način da se ne desi da odete sa nadanjem o udobnom krevetu a oni vam ponude baraku.
Imajte na umu još to da ko god nudi smeštaj on uglavnom ima više prostora za izdavanje, ne retko različitog kvaliteta i obavezno različitih cena, logika zakupodavca je ugostiti svakog ko se javi, a i ljudi iz ove branše uglavnom sarađuju, jer se dopunjuju kod kolektivnih tura, te tako kad pozovete nekog, u slučaju da vam lično ne može ponuditi prenoćište, verovatno će vas uputiti na nekog od kolega.
Ostalo vam je samo da se odlučite gde!




Нема коментара:

Постави коментар