субота, 3. октобар 2015.

Prednosti apartmanskog smeštaja



Prednosti apartmanskog smeštaja


Kada je u pitanju smeštaj Beograd svakako ima veoma veliku, raznovrsnu ponudu. Ne radi se tu samo o ekonomskom momentu, već tu ulogu igra i ona poznata, domaćinska opsednutost Beograđana da što bolje dočekaju gosta.
Slobodno se može reći da smo ušli u vreme popularizma posete Beogradu, pa stoga se i pojavila potreba za ponudom smeštaja, kojeg je, moram primetiti jednog trenutka bio pomalo u manjku, jer je broj posetilaca velik i u porastu.
Srećom, Beograđani su snalažljivi i preduzimljivi te su se apartmani Beograda volšebno množili. Do pre neku godinu u Beogradu, usled nedostatka hotelskih kapaciteta, posetioci su bili uskraćeni za jeftin smeštaj u Beogradu, a onda su Beograđani prepoznali svoju priliku za promociju turizma, za zaradu, za užitak ugošćavanja. Uporedo sa izgradnjom stanova, mnogi su investirali svoj novac baš u ovakve smeštajne kapacitete ili su renovirali postojeće stanove tako da više nije problem pronaći potrebno prenoćište.



Apartmani u Beogradu nisu samo alternativa hotelskom smeštaju, to su u punom smislu hotelski smeštaj u malom, jer pored usluge boravka, nude skoro sve što se može dobiti u hotelima. Od čistih, urednih soba, (ukoliko odstajete duže mnogi apartmani će vam ponuditi spremačicu), wi-fi internet, kablovsku televiziju, mogućnost primanja pošte, obezbeđenu prijavu boravka, kvalitet i komfor ponude.
U apartmanima postoji ako ne kuhinja onda bar mini-kuhinja, mnogi su umesto običnih kupatilskih rešenja opremljeni đakuzijem ili tuš kabinama sa masažerima.
Privatnost i maksimalna sloboda korisnika je zagarantovana, tako da se možete opustiti, planirati svoj boravak, uživati po beogradskim restoranima ili sami kuvati. Većina ponuđenih apartmana ugošćava i vaše kućne ljubimce što je to ponekad ograničenje po hotelima. Takođe su dozvoljene posete prijatelja.
Lokacijski, postoje po celom gradu, od centra pa do onih koji su u prigradskim naseljima, tako da je potrebno samo udovoljiti Vašim željama.



Postoje mnogi razlozi odnosno mnoge apartmanske prednosti nad hotelskim.
  • Beograđani su dobri, ljubazni domaćini.Upoznaćete ih direktno. Ponećete utiske o stanovništvu jer ćete doći u kontakt sa njima.
  • Ekonomičnost u odnosu na hotel je definitivna a nikakva razlika u kvalitetu smeštaja.
  • Osećaj kao da ste kod kuće.
  • Možete se smestiti grupno, više od četir osobe ukoliko je potrebno. To je naročito prednost kada su u pitanju višečlane porodice ili mladi ljudi kojima znači svaki dinar uštede.
  • Imate svoju kuhinju
  • Imate detaljan opis pre dolaska u Beograd
  • Imate foto pregled ili video zapis pa tako znate šta tačno dobijate za svoj novac
  • Možete rezervisati ukoliko je potrebno kod grupnog smeštaja više apartmana u istoj zgradi ili bar u okolini
  • Mogućnost izbora apartmana sa parkingom ili garažom

Ono što Beograd može da pruži jeste definitivno velika ponuda dobrih stvari i lepih uspomena koji će svaki turista poneti sa sobom nazad. Jednostavno apartmani su savršeno rešenje za bilo koji grad.

Нема коментара:

Постави коментар