субота, 26. јул 2014.

Konopac ne služi samo da se obesite


Ako ste u potrazi za nekim efikasnm načina da transformišete svoje telo odmah bi trebalo da vam je jasna jedna stvar-ništa se ne dešava samo po sebi. Da bi telo doživelo preobražaj morate osim puste želje imati i čvrstu volju. Odlazak u teretanu i angažovanje fitnes instruktora mogu rešiti problem ali postoje i vežbe koje možete sami kod kuće da radite.


Postoji more vežbi koje će vam pomoći da dostignete cilj . Vežbe koje su lake ili one teže, one koje su efikasnije u jačanju tela uz sagorevanje kalorija i one koje su efikasnije u jačanju tela uz vece sagorevanje kalorija ali i uz neželjene efekte . A morate znati da nije dovoljno da se držite samo vežbi jer samo one nisu dovoljne da transformišete telo , takođe bi trebalo da jedete zdravo redovno i dovoljno spavate .

Najlakši put da zbacite kilažu je preskakanje konopca. Konopac ne sluzi samo da se obesite vec i da dobijete kondiciju odbacite višak sala i da se zabavite.
Iznenadjeni ste? Preskakanjem konopca sagorevate više kalorija nego bilo kojim drugim treningom. Kada ste poslednji put preskočili konopac ? U detinjstvu ? Tada ste verovatni i poslednji put bili u kondiciji!? Preskakanje preko konopca je jeftino, lako, zabavno i delotvorno...

to je nesto sta mozete da radite bilo gde ...
Uz konopac mozete lako da postignete osim savrsene vezbe i mnogo zabave sa prijateljima, partnerom ili kolegama. A tek ako imate decu! Zadovoljstvo je zagarantovano.

Primenite i par trikova uz sve ovo.Umesto uobičajenog preskakanja u mestu neka to bude preskakanje u hodu, pa onda preskakanje i uz trčanje.Pa jos par trikova- umesto predjasnje trase koja ide ravno, nadjite trasu sa blagom uzbrdicom.Jos trikova? Povećajte kilometražu. Ako ovo izgleda prenaporno testirajte trikove na sebi samom.Pre ste trčali od tačke A do tačke B. Smanjite razdaljinu izmedju tački a dodajte tačku C i D.
Dakle, prestanite da sanjate želite i nadate....
Prvo rešite pa konopac u ruke!
Uspeh je zagarantovan - bar 10 kg manje. 

Нема коментара:

Постави коментар